Namaqua

10NMQ0200
57 €
Tax included
Jambo Elegante Collection

Top Note:

Citrus

Middle Note:                  

Amber, Ylang

Base Note:

Sandalwood

Size
Quantity

Jambo staat voor een perfecte harmonie van ruiken en beleven. Natuurlijke huisparfums die een warme, behaaglijke sfeer creëren met decoratieve objecten die onze geurstokjes volledig doen passen in het interieur.

Jambo Collections combineert een authentieke en intense geurbeleving tot esthetische luxe-geurdiffusers met parfums die ontwikkeld zijn door de meest gerenommeerde parfumeurs uit Grasse, De franse stad die wereldwijd beschouwd wordt als het mekka van de parfumerie.

Onze huisparfums en interieursprays geven je een "feel good vibe" - een aangenaam vakantiegevoel - zonder daarvoor duizenden kilometers te moeten reizen. 

Bovendien proberen we zo ecologisch mogelijk te werk te gaan. Zo gebruiken we Italiaans designglas, vol houten doppen en top rattan geurstokjes uit Indonesie.

Is je favoriete Jambo huisparfum leeg? Dan kan je een stijlvolle, recycleerbare navulling kopen om te blijven genieten van die heerlijke geur in huis! 

De verdere productie en ontwikkeling van de Jambo huisparfums gebeurt volledig in België, met uitsluitend topspelers uit eigen land. Door beroep te doen op lokale ambachtsmensen komen we tot een uniek en exclusief product dat je echt in huis wilt hebben!

Tags: DiffuserGeurdiffuser, geurstokjes, GlasHout , luxe,  Huisparfum, parfum, JamboJambo Collection

Data sheet

Top Note
Citrus
Middle note
Amber, Ylang
Base note
Sandalwood
Contents
Available in 200ml, 500ml, 3000ml

Specific References

ean13
9509342214713